Blå sminkning!
Publicerat den

Här är en bild på en cool, och fin sminkning! Vil ni göra den här sminkningen! Jag ska visa vilka produkter ni kan använda! :)
 
Börja med en ögonprimer, primern gör att det sitter längre, och så ögonskuggan mer färg! :) Den här primern är från smashbox ! 
Sen behöver du ha en eyeliner, jag föredrar svart, och så drar du en markerande linje! :) Titta på bilden! ;)Den här är från Isadora! :)
 
Sen tar du en mörk mörk blå skugga och läggeri början på globlinjen, och lite lite uppått!;) Och över det tar du lite lila! Men blanda även i pytte lite svart, så det ser mörkt ut, men ändå blått! :) Sen tar du en ljusblå och lägger över halva ögonlocket! Sen tar du en matt svart och fyller i precis över ögonlocket! Sen tar du en vit skugga och lägger där inne, och som ett sträck under den svart eyelinern, men den ska ändå synas! du tar även lite mörkblå och lägger under fransraden! :)Den hära palletten har ungefär alla färger du behöver, men vet att vissa har hittat typ denhär på tradera.se men det fins säkert nån annan stans! :)
 
Tillsist tar du en mascara, det spelar ingen roll. Här kommer några förslag! :)Ja, hoppas ni blev nöjda med detta inlägget, så hoppas jag att ni har en fortsatt trevlig dag! :) Och bilderna är tagna från google.! :)<3
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?