Snygga nit väskor..! <3 + Hjälp med att hitta den rätta! ;)
Publicerat den

Hejsan, nu ska jag lägga upp bilder på snygga nit väskor, som jag älskar att ha! Asså jag bara älskar nitar, så därför älskar jag nitväskor-haha! men lägger upp fem stycken, så får ni rösta på vilken ni tyvkte va finast, och det gör ni genom att kommentera, behöver hjälp med att välja väska till skolan, men vill gärn ha en av dem här ! ;) 
 
1.
2.'
 
3.
4.
 
 
 
 
5.KOm igen nu och rösta på! :) <3
 



Svart med vitt spets! :)
Publicerat den

Tänkte sätta ihop en outfit, alltså blanda svart med vitt spets! Så här är en svart klänning, vet ite vart dn kommer ifrån ftersom jag har tatt mina bilder från google, men men! Tycker denna är jättefin, och man kan ha den på fest, men även till vardags! :)Till det så matchar jag med en beige aktig fär på spetsen, jeffery campbell! Älska rmodellen på skorna, alltså alla! Och en vit skinnspets väska, som matchar med skorna! :) Och eftersom vi har vit väska och skor så matchar vi det med en snygg silver klocka, och på andra handen ett snyggt silver armband! :) Lycka till med outfiten och hoppas ni blev nöjda! :)
 



Blå sminkning!
Publicerat den

Här är en bild på en cool, och fin sminkning! Vil ni göra den här sminkningen! Jag ska visa vilka produkter ni kan använda! :)
 
Börja med en ögonprimer, primern gör att det sitter längre, och så ögonskuggan mer färg! :) Den här primern är från smashbox ! 
Sen behöver du ha en eyeliner, jag föredrar svart, och så drar du en markerande linje! :) Titta på bilden! ;)Den här är från Isadora! :)
 
Sen tar du en mörk mörk blå skugga och läggeri början på globlinjen, och lite lite uppått!;) Och över det tar du lite lila! Men blanda även i pytte lite svart, så det ser mörkt ut, men ändå blått! :) Sen tar du en ljusblå och lägger över halva ögonlocket! Sen tar du en matt svart och fyller i precis över ögonlocket! Sen tar du en vit skugga och lägger där inne, och som ett sträck under den svart eyelinern, men den ska ändå synas! du tar även lite mörkblå och lägger under fransraden! :)Den hära palletten har ungefär alla färger du behöver, men vet att vissa har hittat typ denhär på tradera.se men det fins säkert nån annan stans! :)
 
Tillsist tar du en mascara, det spelar ingen roll. Här kommer några förslag! :)Ja, hoppas ni blev nöjda med detta inlägget, så hoppas jag att ni har en fortsatt trevlig dag! :) Och bilderna är tagna från google.! :)<3
 



Hur jag sminkar mig på vintern! :)
Publicerat den

Jag tänkte visa min basrutin för vintern, efetersom jag inte använder så mycket smink på somrarna! :) Enjoy! ;)
 
1.Jag börjar med en face primer jag  från elf, en primer gör så att sminket sitter längre!
 
2. Sen tar jag en foundation från maybeline new york fit me! :)
3. Sen tar jag en roll on concealer från Garnier! Och med täcker jag min mörka ringar runt ögonen! 
 
4. Sen tar jag en ögonbrynspenna, och fyller i mina ögonbryn bara lite grann! 
 
5. Sen böjer jag ina ögonfransar, coh tar på en mascara, min är från Isadora och är vattenfast! :)
 
6. Till sist tar jag ett läpp balsam, eller ett läppglans! För att sätta pricken över i! :) 
 
OBS! Har tagit bilderna från google efetrsom, fick inte mina bilder på datorn! Men, jag hoppas ni tyckte detta blev bra! Ha en bra dag! Love u :)<3
 



!!!!!
Publicerat den

Kommer inte lägga upp min dushrutin, efetersom jag har inte tid idag, men när jag kommer till hotellet så ska jag försöka blogga, och lägga upp så mycket bilder som jag kan! :) Ni får ha det bra sålänge! Bilderna som kommer här nere har jag tagit i trädgården hemma+den är jättegammal! :)
 



Godmorgon!
Publicerat den

Nu sitter jag i bilen påväg til stockholm! :) Vet inte om det är idag vi ska gå på grönan! Men åhh, sitter och är helt spänd! :) Idag tänkte jag lägga upp min dushrutin! :) Har inte så mycket internet här i bilen, men ska försöka lägga upp bilder varje dag, speciellt på grönan! :) Men ni får had det så bta sålänge! :) Pusshej! ;)<3
 



Hårtips! :)
Publicerat den

Hejsan, här är ett hårtips till er som har långt hår, finns jättemycktet tips på makeupstuff.blogg.se för er som har långt hår. Ha en bra dag! :)
 
9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar, läs mer om kluvna hårtoppar i inlägget.
 
 
 



Hejsan!
Publicerat den

Har haft en grym dag med bästavän! Hon kom hit och hälsade på! :) Nu har jag packat allt till stockholm, och vi ska åka och lämna Felix hos mormor, och sen åker vi vidare till stan för att handla! :) När jag åker till stockholm, kommer bloggen stå på tidställt! Men bilder på vad jag har köpt kommer upp på bloggen sen när jag kommer hem-hihi! :) Åhh, har längtat sönder mig hela veckan, och det kommer bli så sjukt kul! Men detta fick bli ett litet inlägg! Vet inte om det kommer upp nått tips idag, kanske ikväll! Men jag måste bli färdig med alla tidsinställda "saker" till bloggen, men n i får ha det så gött sålänge, så hörs vi nog ikväll! ! :)



Fina naglar! :)
Publicerat den

Hejsan, sökte på google på "fina naglar" och då kom dessa upp! Åhh blev sjukt kär, och önskar verkligen att jag kunde måla så fint.! Men aja! nån dag ska jag visa er hur jag målar mina naglar, eller en nagel rutin! Jag målar mina naglar väldigt ofta, ocg det ägs att det sliter på naglarna! Mne ialla fall, så tänkte jag bara fråga er : Sliter nagelstärkare på naglara! :) Men ni får en jättefin bild på underbar och coola naglar! OBS bloggen som la upp den här bilden på naglarna heter carinashousebythesea.blogspot.com . Njut av bilden så hörs vi senare! :)
 
 
 



Igen! :)
Publicerat den

Snart ska vi ha besök igen! Igår kalas, och nu ska min bästa kompis komma hit och hälsa på! :) Dem har bott i typ Västervik förut, så nu har dem flyttat till kalmar, och vi bor ju på öland! ;) Åhh jag längtar, för jag har saknat henne sjukt mycket! Och sen ska jag och Elise packa till Stockholm! :) Vi ska ju bara stanna där två nätter, eller tre, asså jag kommer inte ihåg! :) Men aja, har inte mer paner idag, jag har precis städat ut Felix bur han ska ha i bilen hos mormor! Och så ska jag packa ner hans säng, men hundmat hade mormor där! =) Ja, har inte så mycket! Hade tänkt att visa min dushrutin snart, men är inte riktigt klar med det än, men det kommer! Kommentera om ni har nått spec ni vill att jag ska göra, för att det ska bli roligare att läsa..! :) Vi hörs hörni! ;) 
 



Godmorgon! :)
Publicerat den

Har inget speciellt planerat idag, och jag har inga förhoppningar ! Nu ska jag gå upp ur sängen, klä på mig, och sen äta frukost! :) Och vet ni ett sätt att göra bloggen roligare så kommentera jättegärna! Jag tror jag ska ta bort tips grejen, och köra dagens! Men vet inte! Aja, vill verkligen att det ska vara roligt för er att läsa! :) Mer upd senare! :)<3
 
 
 



Godnatt! :O
Publicerat den

Godnatt allesammans, blev ingen bild på tårtan efetrsom jag hann inte, haha! :) Men aa, har haft en awsome dag, och längtar verkligen till stockholm! ;) Åhh, aja, men nu ska jag sova! ;) Om ni har några tips på hur jag kan göra bloggen roligare så kommenetra gärna! ;) Godnatt med er! ;) 
 



Över ! :)
Publicerat den

Nu kalaset över, skönt för att vara ärlig, så nu väntar jag bara på att få åka till Stockholm på måndag! Kommer ha så sjukt kul! ;:) Har int så mycket att säga, men kolla gärna in elisesliv.blogg.se! :)



Inga mer påsar under ögonen! :)
Publicerat den

Hejsan, sitter och väntar på att att gästerna ska komma. Så medans jag väntar tänkte jag ge ett litet tips för er som vill bli av med er påsar ubder ögonen! Har inte testat detta, men kanske ska göra det nån dag, har inte världens påsar under ögonen, men lite! ;) Glöm inte att kommentera om det är nåt spec. och bla bla bla, ni vet vad ni ska göra..! ;) 
 
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter. 
 
Tipset taget från veckorevyn.com tycker dem har jättebra tips, men har inte testat alla! :) PS: kolla gärna in! ;)<3 
 



Graaaaatiiis + allmänt prat! :)<3
Publicerat den

Grattis världens bästa storasyster, älskar dej! :) Ja, idag firar vi Elise- elisesliv.blogg.se dom fyller 14 år..! :) Vi bakade klart tårtan igår, och ni ska få en bild på den ikväll typ.! Vid 3 kommer släkten, och firar! :) På måndag åker vi till Stockholm, lääääääängtar så sjukt mycket asså! Igår var vi med det sista på kalleguta, och nu ska vi måla och tapesera lite där inne! Men det blir efter Stockholm! Såg även klart på Säsong 1 på " The big C" tycker det är rätt bra! Jag skrev ju igår om hjälp med en ny serie, som kommentera om ni vet någon bra! :) Och om ni har några frågor om tipsen jag lägger ut varje dag, är det bara att kommentera en sån bild, så ska jag svara så fort jag kan...!Kommer nog inte bli hur mycket inlägg som helst idag, eftersom Elise! Men, ja har jag mer och säga? Vet inte! :)<3
 



Hjälp!
Publicerat den

Tittade färdigt på en serie för några dagar sen, (Black is the new orange) Jättebra tyckte jag, men nu vill jag ha hjälp med att hitta nån annan bra serie! Så kommentera gärna nån serie som verkar bra!!



J
Publicerat den




Accessoarer är din bästa vän! ;)<3
Publicerat den

Här är ett litet mode tips, som du kan få hjälp av! Matctha och mixa med assesoarer, och ha kul! Våga sticka ut! :)
 
 
Det enklaste och billigaste sättet att liva upp din garderob är att piffa upp saker som du redan har. En tråkig tröja kan bli som ny med en stor och häftig kedja runt halsen. Ett knallrosa bälte piggar upp de mörka jeansen och armband och stora örhängen funkar till nästan allt. Köp tillbehör och smycken på rea, och var inte rädd för att använda flera olika på samma gång! :) 
 
Ha kul med tipset, och somsagt våga ha straka färger, våga våga våga! :) Tipset är taget frå tidningenjulia.se! 
 
 



........
Publicerat den

Som ni kanske såg så hade jag ingen rubrik att skriva? Hahah..;D Idag har jag ätit frukost, och nu så ska vi åka ock slänga massa saker på kalleguta, asså grejer från rummet! Och ni kommer få bilder på när rummet är färdigt! ska kanske också jobba idag, eller i eftermiddag! Tvätta fönstren i ladugården hos farbror! ;) Lillebror ska på Diggilo ikväll, så han är ju inte hemma, men annars har jag inte så mycket planer, slått in Elises paket, som hon ska få imon, då hon fyller 14! :) På måndag åker vi till Stockholm, för att bo på ett hotell, och shoppa, och gå på grönan! ;) Ska bli sketa kul! :) Och nu är det bara 24 dagar kvar tills vi börjar skolan, asg har redan ångest, vill verkligen inte!!! Detta sommarlovet har gått så sjukt snabbt, och vill inte att det ska vara över än! Det är inget fel på skolan jag ska börja, men vill inte till skol skolan, om ni fattar! :) Kommer nog mer inlägg senare, men just nu måste jag gå, eftersom vi ska åka! :) Ni får ha det så bra sålänge, ett tips kommer också upp senare, men ni måste komma ihåg att kommenter om det är nått speciellt ni vill att jag ska skriva om...! Här kommer lite bilder jag fotade i  förrgår! :) 
 
 



Nya bilder till ramen! :)
Publicerat den

Har satt in nya bilder till min ram som jag köpte på Ullared, Gekås för 39;- ! Love it! ;* Älskar verkligen ramen och bilderna som nu är i, bilderna beskriver verkligen mig själv perfekt! ;) Nu ska jag gå och leta efter min telefon som har försvunnit igen...haha ! Lyckas alltid! ;O Sen ska jag försöka gå & lägga mig, om jag kan? Brukar ligga och titta på Youtobe till
typ 12 varje natt§ :*
 
Blev inga målade naglar idag, men det blir kanske imon eller i övermorgon....Har rätt mycket att göra.! :) Men här kommer bilden på ramen, så ni får de bilderna! :)  Godnatt med er, så hörs vi imon! :) 
 



Hemma! :)
Publicerat den

Är nu äntligen hemma efetr att ha vart hos mormor, och morfar! :) Jag och Elise åkte med mormor på loppis och tittade lite, sen åkte vi och köte glass vid sjöstugan! Sen åkte vi hem och då kom mamma, pappa, Axel, och Ville, och då fikade vi lite! :) Innan det tog jag och Elise med oss kameran till hästhagen, för vi tittade till hästarna lite! :) Ja, la ju upp ett foundation tips idag så hoppas vissa fick hjälp med det, och kommenter om ni vill ha ett speciellt tips...<3 Jo, jag skulle måla naglarna idag, men det kommer nog inte bli av, efetrsom har inte tid..;) Men imorgon ska jag försöka, ska kanske jobba imon också! :) Vet inte om det kommer fler inlägg idag, kanske, det beror på om jag har tid..:) Glöm inte att titta in Elise Blogg elisesliv.blogg.se ! Ni får ha la gutt sålänge! :*<3
elisesliv.blogg.se
 



Nudlaaaaar! :)
Publicerat den

Hahaah, insett att jag bloggat typ hela tiden, men aja, ju mer jag bloggar ju mer får ni att läsa, right? :) 
Nah men har städat ut mitt rum nästan helt nu, skulle jobbat hos farbror, men det blev inte av pga av att han var inte hemma, så...! Men nu äter Elise och jag lite lunch, nudlar blev de! Resten av familjen är i stan och handlar till Elises kalas, som är på lördag! ;) Ska måla nagarna ikväll, så ni ska få bilder på det. Jag har lagt upp ett foundation tips på bloggen som ni kanske sätt, så läs och studera vilken hudtyp du har! Glöm inte heller att kommentera om det är nått speciellt ni vill ha tips på, så ska jag kolla upp och skriva det på bloggen! :) Ni får ha det bra tills nästa inlägg kommer! :) 
 
 



Vilken foundation ska jag välja?
Publicerat den

 Hejsan, jag tänkte skriva ett litet tips, om du har svårt vilken foundation typ du ska välja! :) Jag hittade detta tipset ifrån veckorevyn.com som skriver många bra skönhetstips kolla gärna in..! 
 
SVAR: Välj foundation efter din hudtyp. Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler. 
 



Kass Morgon! ;(
Publicerat den

Hejsan, har haft en kass morgon, vaknade kl fem av ett jävla fluga höll på i rummet, (Är så himla trött på fugor nu) . Så kanske vi åtta somnade jag om efter att ha legat på telefonen tre timmar! SKIT!! Idag ska jag försöka se om det är nått jobb som behöver fixas, har ju lite jobb här hemma och uppe på gården! Ska också fortsätta städa mitt blivande rum. Jag kanske ska cykla till sjön om det är lite varmare på dan, eller så cyklar jag till mormor! Men vet inte om det kommer bli så mycket inlägg idag, eftersom jag kommer inte vara hemma så mycket. Jag hade kunnat blogga genom min mobil om inte detta tre hade krånglat, så jag har bara täckning hemma, det går inte alltid ens och ringa om man går själv eller sådär.....;( Men det blev ett lite morgon inlägg i alla fall! Har inte så mycket mer att skriva, så ja ni får ha det bra så länge, och så får vi se när jag uppdaterar nästa gång! :)<3



Fotat!
Publicerat den

Har vart ute o fotat med Elise Och Axel nu! Blev ganska nöjd med bilderna, lägger bara upp några av dem..! :) 
elisesliv.blogg.se             Godnatt på er allesammans! 
 
 
 
 
 
 



Klart! :)
Publicerat den

Nu är min header klar! :) Är faktiskt rätt nöjd! Hoppas ni tyckte den var fin, och så! :) Nu har vi precis ätit, Elise grillade fläskfilé, och jag gjorde sallad och potatis kroketter! :) Jätte gott! :) Har vart en fantastik dag! :) Ska nog dra med mig Elise och fota lite, i solnedgången, behöver lite bilder till bloggen å så! :)



Kalas! 😊
Publicerat den

Har vart på ett litet kalas hos min granne, var rätt mkt folk där, det bjöds på rabarber paj, och massa småkakor!
Nu ska jag och min syster Elise fixa min header till bloggen! ✌ Sen ska jag ut med Felix, och städa mitt nya rum! Och lite småsaker💥 Så, ja, klockan är väll snart 5 ! Mer har jag inte gjort! Ni går ha det så bra, så skriver jag lite mer senare! 👏 Glöm inte att kommentera om det är nått speciellt ni ni vill att jag ska skriva/göra här på bloggen! ❤ / Puss & Kram! 💥




Hårtips! :)
Publicerat den

Hej, jag hade tänkt och ge er ett litet hårtips för om man har mycket utväxter man vill dölja! OBS! Jag får mina tips ifrån stinamarkan.se ( Kolla gärna in hennes blogg ) Hoppas ni blir nöjda med tipset, vet att det inte är mycket men det är nått..! :) Och kommentera om ni vill ha mer tips om färgat hår, eller om ni vill ha tips om nått annat, så är det bara att kommentera! :) 
 
* Om du vill dölja utväxten i ditt färgade hår kan du ta vitt torrshambo elller babypuder! :) TESTA! Kommentera också om det funkade på er! :)<3 Hejdå! 
                                            Och här är ett babypuder! :)              Här en bild på batistes alla torr shampon !                                                                                                                                                    / Puss & Kram 



Godmorgon! :)
Publicerat den

Godmorgon på er! :) Sovit gott? Det har jag i alla fall..! :) Idag har jag inga speciella planer ska kanske fota lite, ska ju på fika vid tre sen också! :) Ska också försöka lägga upp nåt tips idag! :) Men ja, annars vet jag inte! ;) Så ni får ha en bra dag, så hörs vi sen :)<3
/ Puss&Kram Skumbanan!



Tjollahopp! :D
Publicerat den

Hejsan, som ni nog ser så är jag ny i bloggvärlden, kommer skriva lite mer om almänt, men även om mode,skönhet, och smink, efetrsom det är en av mina stora intressen! :)<3 Ska försöka lägga upp så mycket bilder som möjligt också, eftersom jag tycker det blir lite roligare då! :) Ja, jag är 12 år, gillar att umgås med folk och djur, vänner, familj, ja! Älskar musik och Michael Jackson, rider också har 4 hästar! :) Lite om mig även om det står det mesta där uppe, ställ frågor och skriv kommentarer, och läs så ofta ni kan! VA AKTIVA, och då menar jag läs läs, läs! NI kommer även få ar tips på hårvård, sminktips, modetips mm.! :)      Som ni ser är min header inte färdig här en, nån som vet hur man fixar det? Så kommentera gärna! :)<3 Det var nog det jag ville säga, här nedanför ser ni en bild på mig och Lill- Klippen ´´Min´´ häst! :)<3 Ha en forsatt trevlig natt, och sov gott alla! 
                                                                                                                                         / Puss & Kram 
                                                                                                                                           
 
 
Skumbanan



Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den

Mitt första inlägg.